fbpx

Nieuwe collectie nOeser kinderkleding

by Laura en James
nieuwe collectie noeser ss17

Vanaf de start ben ik een groot fan van nOeser. Dit Nederlandse duurzame kinderkledingmerk bestaat nu 3 jaar. Net zo oud als James dus 😉

Gelukkig groeit de collectie met James mee. Sinds vorig seizoen is nOeser ook verkrijgbaar in grotere maten: 98/104 en 110/116. Precies op tijd, want James was uit de kleine maten gegroeid.

nieuwe collectie noeser ss17 nieuwe collectie noeser ss17nieuwe collectie noeser ss17Nieuwe collectie nOeser duurzame kinderkleding

nOeser heeft ieder seizoen een aantal prachtige prints. De zomercollectie van 2017 is geïnspireerd op het thema Big fish, little fish. Zo is zijn er stoere dierenprints met schildpadden en haaien. Maar ook grafische grapjes, met bubbels, streepjes en zelfs een sushi-print. Dat smaakt naar meer!

De collectie is grotendeels unisex, met stijlvolle kleuren zoals ocean blue, koraal roze en shark grey.

nieuwe collectie noeser ss17In de nieuwe collectie van nOeser vind je aantal nieuwe modellen. Ik ben zelf fan van de Pim Sweatpants. Met sportieve koordjes, ritszakje en omgeslagen boorden. En Lily Jacket: een fijn vest van sweatstof. Met capuchon en langere achterkant.

De nieuwe collectie van nOeser is vanaf vrijdag 3 februari verkrijgbaar in de nOeser webshop.

Facts over nOeser duurzame kinderkleding

  • maten – maat 50/56 tot en met 110/116
  • prijzen – € 9,95 tot en met € 49,95
  • is nOeser kinderkleding duurzaam? – ja, de kleding wordt gemaakt van biologisch katoen en is GOTS-gecertificeerd. Dit is een onafhankelijk keurmerk. De productie vindt plaats in Turkije.
  • waarom wij fan zijn – al sinds James z’n geboorte koop ik ieder seizoen een aantal items. Het is een stevige kwaliteit en de stoffen zijn superzacht. Alles blijft mooi in de was. En de broeken passen altijd goed over James z’n wasbare luiers.
  • waar is nOeser kinderkleding te koop? – je kunt de duurzame kinderkleding kopen in de nOeser-webshop. Daarnaast staat er op de website een overzicht van nOeser verkooppunten.

Hieronder zie je foto’s van oude collecties:

nOeser AW 2016/2017

duurzame kinderkleding nOeser nieuwe collectie duurzame kinderkleding nOeser nieuwe collectie  duurzame kinderkleding nOeser nieuwe collectie

Related Articles

2 comments

Carlien 6 november 2017 - 17:23

Hi Laura!

Ik ben op zoek naar duurzame kledingmerken en vroeg me bij Noeser af wat het verschil is met bijvoorbeeld een Zara qua productie (werkomstandigheden). Ze produceren immers allebei in Turkije, waarvan ik als consument moeilijk kan weten wanneer dit wel of niet ok is. Vind het zo moeilijk!!

Ik kocht zelf al geen Zara kleding meer, maar wil voor mijn dochtertje wat op een verlanglijstje van Sinterklaas zetten voor de familie. Had wat Zara dingen erop staan, maar na het bericht van vandaag en jouw blog heb de Zara kleding van het lijstje gehaald. Maar wil mijn familie ook weer niet met TE dure merken opzadelen.

Alvast bedankt 🙂

Reply
Laura 7 november 2017 - 09:09

Hi Carlien, dat is een hele goede vraag. Het werkt twee kanten op: als iets in Turkije geproduceerd is wil niet standaard zeggen dat het goed is. Maar het wil ook niet standaard zeggen dat het door kinderen/vluchtelingen/onderdrukte mensen is gemaakt. De kleding van nOeser is GOTS-gecertificeerd. Dit is een keurmerk voor het katoen, maar dit kijkt naar de hele keten. nOeser ken ik zelf goed en ik weet dat dit in een goede fabriek gemaakt wordt. Ik snap je prijsaspect. Wat ik doe: ik kies elke seizoen een paar mooie items van merken als nOeser en die vraag ik bv. cadeau of koop ik voor verjaardagen/Kerst. En dat vul ik aan met tweedehands.

Fijn om te horen dat je Zara hebt geschrapt van je lijstje. Als je ook je familieleden kunt laten stemmen met hun portemonnee maken steeds meer mensen het verschil!

Reply

Leave a Comment