ja, jij kunt het ook:

jouw eigen capsule wardrobe

30 kledingstukken en altijd wat om aan te trekken

samen regelen we jouw capsule wardrobe 
nu voor 97 euro
in plaats van 197 euro

Herkenbaar?

cursus capsule wardrobe laura de jong

Dat had ik ook

Daarom kocht ik in 2010 een jaar lang geen kleding
Het was mijn afstudeerproject als statement tegen de fast fashion industrie: ik wilde meer aandacht voor kwaliteit en creativiteit. Uiteindelijk deden er wereldwijd meer dan 2.000 mensen mee.

Het gaf veel rust om niets nieuws te kopen
Verrassend: zelfs toen ik niets nieuws kocht, droeg ik 80% van de tijd maar 20% van mijn kleding. Ook ontdekte ik dat ik vaak ‘vertrouwen kocht’. Een feestje of sollicitatiegesprek? Hup, wat nieuws. Toch hield ik vol. Ik kreeg steeds meer complimenten over m’n ‘oude’ kleding en ontwikkelde een eigen stijl.

Ik stopte met het volgen van trends, ik volg mijn eigen stijl
Na dat shopvrije jaar kocht ik wel weer kleding, maar veel minder dan voorheen. Ik heb nu een capsule wardrobe: per seizoen 30 items in mijn kledingkast, die passen bij mijn persoonlijke stijl en die ik steeds op een andere manier kan combineren. Ik ken m’n eigen smaak zo goed, dat ik nooit meer miskopen doe. En ik durf nu te investeren in duurzame kleding, ook als deze duurder is. Ik weet immers zeker dat ik het ga dragen.  Ik deed een opleiding tot kleur- en stijlconsulent. Nu kan ik ook aan anderen uitleggen waarom ze zoveel complimenten krijgen over die ene jurk en ze zich niet fijn voelen in die andere trui.

Je hoeft niet te stoppen met het kopen van kleding
Het is ok om blij te worden van iets moois. Daarbij werken er ook heel veel mensen in de kledingindustrie die afhankelijk zijn van jouw aankopen. Een boycot is dus zeker niet mijn doel. Maar kies bewust voor kleding die op een eerlijke manier gemaakt is van duurzame materialen. En: hoe vaker je een kledingstuk draagt, hoe duurzamer het wordt.

Heb jij ook zo'n bomvolle kledingkast?

Ik help je! In 30 dagen stellen we jouw capsule wardrobe samen

0
vrouwen gingen je voor

altijd iets om aan te trekken en
miskopen voorkomen
nu voor 97 euro
in plaats van 197 euro

‘Waarom moet het altijd veel, snel en goedkoop?’

‘Mode is niet hetzelfde als shoppen’

‘Een capsule wardrobe geeft rust, bespaart tijd en geld’

‘Hoe voorkom je al die miskopen?’

5/5
"Ik was zo iemand die na het krijgen van kinderen meer aandacht besteedde aan de kledingkast van de kids dan aan die van mezelf. In een maand tijd heb ik geleerd welke kleding bij me past en welke kleuren me het mooiste staan."
Marleen
5/5
"Je verandert binnen een paar weken je mindset! Of je je er nu vol overgave op stort of wat minder tijd te besteden hebt, het is allemaal goed en zonder meer heel waardevol!"

Corrien
5/5
Wat ben ik blij dat ik deze cursus heb gedaan! Het is het geld echt waard. Ze is zo behulpzaam en je kan met al je vragen bij haar terecht. De cursus was meer dan alleen kijken naar m’n kledingkast, het heeft ook positief bijgedragen aan m’n zelfbeeld."
Eline

Dit kun je verwachten

In 30 dagen leer je jouw eigen capsule wardrobe samenstellen, met als resultaat:

nu voor 97 euro
in plaats van 197 euro

Overzicht van de cursus

Ik geef jou de input die je nodig hebt om je eigen capsule wardrobe samen te stellen. In 30 dagen volg je 5 modules. Iedere week krijg je opdracht in je inbox met een pdf-werkboek. Op een speciaal besloten Instagram-account deel ik tips, mijn ervaring en kun je veilig vragen stellen.

START 23 september 2021
– stel al je vragen via het besloten Instagram-account
– 3 live sessies op Instagram op maandagavond om 20:00, je kunt die terugkijken als je er niet bij kunt zijn!
– de flow van de groep helpt en inspireert je om stappen te zetten

JE ONTVANGT 2 BONUSSEN
BONUS 1
– Wat te doen met al die kleding die je niet meer nodig hebt?
BONUS 2
– Hoe koop je in de toekomst bewust kleding die bij je capsule wardrobe past?

5 modules uit de cursus Capsule Wardrobe

01.

Doelen & dromen

0-meting en we onderzoeken wat voor jou belangrijk is in een capsule collection

02.

De praktijk

zo matcht jouw capsule wardrobe met jouw leven

03.

Jouw eigen stijl

samen maken we een stylesheet en kleurenpalet, de basis van jouw capsule wardrobe

04.

Mix & match

over miskopen en hoe je ervoor zorgt dat je alles onderling kunt combineren

05.

Je kast opruimen

van overvolle kledingkast naar een echte capsule wardrobe, dat doe je zo

en.

2 x bonus


Voor & na

@lotgeniet

voor

@lotgeniet

na

Annemiek Mendelts

voor

 

Annemiek Mendelts

na

@byalex_mats

voor

@byalex_mats

na

Ilonca van Beek

voor

 

Ilonca van Beek

na

Het resultaat

In 30 dagen een opgeruimde kledingkast met 30 kledingstukken en altijd wat om aan te trekken

Klinkt spannend?

No worries, we doen het samen en stap voor stap. Je zult zien dat het antwoord eigenlijk al in je kast hangt.

Doe je mee? We beginnen over:

dagen
uur
minuten
secondes

nu voor 97 euro
in plaats van 197 euro

5/5

"Dankzij deze cursus weet ik nu welke kleding bij mij past, welke kleuren mij goed staan en wat de truc is om al je kleding in je kast te kunnen combineren. Sinds de cursus heb ik alleen nog maar setjes gedragen waar ik echt blij mee ben. En geloof me, dat voelt heerlijk!"

Renske
5/5
"In de cursus legt Laura haarfijn de vinger op mijn zere plek. Wat leuk staat bij een ander, staat niet per definitie ook bij jou. Dat geldt voor kleuren, maar ook voor kledingstukken."Joyce
5/5
"De live Q&A’s waren leerzaam en gezellig, ik keek er elke week naar uit! Het bedrag van de cursus heb ik trouwens ruim terugverdiend door kleding te verkopen die niet meer bij mij past!"Eline
capsule wardrobe werkboek staand

Klaar voor je eigen capsule wardrobe?

nu voor 97 euro
in plaats van 197 euro

Veelgestelde vragen

Dat bepaal je lekker zelf. Reken minimaal op een uur per week voor de opdrachten, maar hoe meer ruimte voor jezelf je vrij maakt om er mee bezig te zijn, des te meer je eruit kunt halen.

Aan het eind van de 30 dagen is het raadzaam om minimaal een dagdeel vrij te houden om je kast echt op te ruimen. Een hele dag is nog fijner, maar ik snap het goed als dat in deze gekke tijd niet lukt.

Jazeker, je hebt na afloop van de cursus nog een maand toegang tot alle Instagram content. Al is het wel een lekkere stok achter de deur om het tempo van de cursus te volgen.

Je ontvangt de opdrachten in je mailbox als een PDF-bestand. Die kun je uitprinten en invullen, maar een leuk schriftje waar je de antwoorden in schrijft werkt ook. Het is mogelijk om een geprint versie van het werkboek bij de cursus te bestellen. Je ontvangt hierbij meteen 12 knipvellen in de 12 kleurtypes om je kleurenpalet mee te maken.

De achtergrondinformatie en tips deel ik via een geheim Instagram-account. Als je meedoet aan de cursus ontvang je toegang tot dit account.

Ja, via het geheime Instagram-account. Iedere week heeft een speciale post waaronder je al je vragen kwijt kunt. Ook is er iedere maandag om 20:00 een live Q&A op Instagram over het thema van die week, waar je aan mee kunt doen.

Nee hoor, dat bepaal je zelf. Ik help je wel om jouw eigen kleurenpalet te ontdekken, ook als je nu vooral zwart draagt.

Nee, juist niet. We gaan winkelen in jouw eigen kast, dat is de basis. Ik leer je wel hoe je op lange termijn verder kunt bouwen aan je eigen capsule wardrobe. Dus als je juist toe bent aan wat nieuws, kun je wel met de cursus uit de voeten.

Ha, wat fijn dat je bewust consumeert. Veel vrouwen vinden hun kast opruimen het moeilijkste deel van de cursus, dat kun je dan mooi overslaan. Ik zie vaak dat vrouwen die zo duurzaam mogelijk leven moeite hebben om geld uit te geven aan materiële zaken (ik voel me ook vaak ongemakkelijk als ik iets nieuws heb gekocht). De cursus helpt je om miskopen te voorkomen en voor de lange termijn te investeren in je eigen stijl, duurzamer wordt het niet. En de tips zijn extra goed toe te passen op een vintage garderobe, omdat die veel meer eigen is dan een fast fashion kast.

Er zijn ook opvallend veel cursisten (ongeveer de helft) die hun kast de afgelopen jaren verwaarloosd hebben. Vaak omdat ze weinig tijd besteden aan zichzelf, bijvoorbeeld omdat ze moeder zijn geworden. Daar staan we in de cursus uitgebreid bij stil en het kan een mooi startpunt zijn om wat meer liefde aan jezelf te geven.

Om alle tips en live Q&A’s te bekijken heb je een Instagram-account nodig. Dit kun je gratis aanmaken via www.instagram.com.

Als je nu een kaartje koopt doe je mee met de groep die start op donderdag 23 september.

Stuur me dan binnen 14 dagen na start van de cursus een mail op info@lauraenjames.com, dan krijg je je geld terug.

voor